Ekskursjoner

Husk påmelding i sekretæriatet i god tid før oppsatt tidspunkt.

Roturer med Bjarte Vestøl – fredag kl. 1000

Bragdøya er et ypperlig utgangspunkt for både korte og lengre roturer.

Fra Bragdøya kan man ro inn til sentrum, en rundtur rund Bragdøya eller lengre turer til Dvergsøya eller Randøya. Roturer i nærmiljøet vil bli arrangert.

Bildet viser et stolt øyeblikk for både båt og mannskap etter å ha krysset Kvåsen, en strekning som ikke alle har fått oppleve å ro. Foto: Åse Engeland

Fottur rundt på Bragdøya – fredag kl. 1100 (kan kombineres med foredrag i Thaulows hus kl. 1300 om livet i Kristiansand på 1700’tallet)

En rundtur på Bragdøya, innom de mange badevikene, det kulturelle landskapet, de kjente bygningene – og med en god historie. Anbefales.

Bredalsholmen og Hestmanden – utgår som egen aktivitet

Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter er en stiftelse opprettet av Kristiansand kommune, Fylkeskommunen og Stiftelsen Fullriggeren Sørlandet og det er her Hestmanden overvintrer. Dessverre for oss så er Hestmanden ute på seilas under stevnet så den blir ikke å se disse dagene. Under stevnet er den på seilas fra Farsund til Egersund, men du kan lese mer om den her 

Senteret holder de levende flere gamle håndverksteknikker knyttet til stålskipsbygging. Hele anlegget bidrar til vern og opprettholdelse av et teknisk og industrielt kulturminne.